C/ Santa Anna, 9 08290 Cerdanyola del Vallés Tel 93 580 77 77

 

Gescontrol – Assessoria i gestió d’empreses

Gescontrol és una empresa amb seu a Cerdanyola del Vallès, que va iniciar la seva activitat l’any 1993 sota la forma d’activitat professional individual, i que des de la seva creació ha actuat amb una clara vocació de servei a l’empresa i al professional.

A Gescontrol comptem amb la qualitat d’un equip humà format per professionals d’alta experiència i preparació a cadascuna de les àrees d’activitat. Fem de la formació continuada, la millora constant de la qualitat i la innovació als nostres processos la millor garantia per poder oferir en tot moment un servei adaptat a les necessitats de cada client

Assessoria d’empreses

Serveis d'assessoria per a l'empresa

Per fi la petita i la mitjana empresa pot accedir a un servei d'assessoria de qualitat

El nostre servei d’atenció personalitzada ens permet poder efectuar una ràpida valoració de qualsevol situació que es pugui produir i així i poder oferir la millor opció en cada cas.

Per a l’estalvi de costos dels nostres clients disposem de diferents modalitats de gestió i assessorament que basem en les noves tecnologies. Disposem de programes que poden compartir els nostres clients via telemàtica, estant d’aquesta manera la informació actualitzada a disposició de Gescontrol i del client en tot moment. D’aquesta manera els nostres clients es beneficien d’un important estalvi en prescindir del cost que representa l’adquisició i el manteniment dels programes.